Monday, August 29, 2011

Salam Kemerdekaan 1 Malaysia & Selamat Hari Raya : Mat Sabu kena halau ke?


PENDUDUK KAMPUNG MENDOAKAN MAT SABU SERTA PENGANUT-PENGANUT MAZHAB PAS SUPAYA DIBUKA PINTU HATI DAN DIBERI KEAMPUNAN...

Berita dari akhbar pembangkang : Meloyakan terKini menulis rumah Mat Sabu telah di kepong oleh askar-askar MELAYU. Mat Sabu sudah pun mengemas semua harta benda hasil duit tabung mamali untuk melarikan diri keluar dari Tanah Tumpah Darah Ku ini.

Mat Sabu juga menyatakan jangan sesiapa pun mengangu nya kerana setelah accident teruk ketika perjalanan ke perhimpunan HARAM telah menyebabkan wayar kepalanya putus sehingga menganggu KEPALA HOTAK dia.

Sehingga kini Mat Sabu serta anak-anak dia dan penganut-penganut MAZHAB hamPAS takut untuk keluar rumah kerana telah banyak membuat kemusnahan terhadap ISLAM & MELAYU di MALAYSIA. Dari perhimpunan Haram, isu gereja & MURTAD, Isu pembesar suara di Penang yg menyebabkan dakwah yang selama ini pada waktu subuh telah dikebumikan oleh DAP, isu Sultan Selangor, Perak seterusnya mengheret Agong supaya rakyat tidak menyokong sistem beraja dan banyak lagi yang berlaku semuanya kerana penganut-penganut hamPAS.

Laporan-laporan POLIS rasanya beribu telah dibuat dari Januari 2011 hingga kini dalam pelbagai isu namun....kerajaan BARISAN NASIONAL begitu ZALIM kerana tidak mengambil apa-apa tindakan terhadap pengkhianat ISLAM & BANGSA ini semua.

Oleh itu... video ini khas ditujukan kepada penganut-penganut hamPAS, Parti Kebumikan Rakyat dan DAPigs supaya berhati-berhati bila balik kampung.. PENDUDUK KAMPUNG telah sedar apa yang anda perjuangkan.PENDUDUK KAMPUNG : Salam kemerdekaan 1 Malaysia & Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin...

No comments:

Post a Comment